tisdag 19 januari 2010

Kabelproblemet är löst

Idag har jag äntligen löst kabelproblemet till min Passap, lyckades ladda ner mönstret från Dak till maskinen och glad i hågen började jag förbereda att sticka, Det är mycket förberedelser när man ska sticka på en Passap, nummer på uppläggning och nr på mönster och nr på stickteknik. Valde en uppläggning på båda bäddarna med 4 v rundstickning (2) och stickteknik 180 (jaquard m. gåsögon) under programmeringen dök det upp några pilar som jag inte har en aning om vad jag ska göra, läste instruktionsboken men inte en enda förklaring!
Alltså ingen stickning på Passapen idag heller!!! Arrrgggg idag också. Undrar om jag verkligen ska lära mig att sticka på denna helv.....tesmaskin????????????

Avslutade dagen med att sticka 2 pannband på min kära Brother 970 utan några som helst problem.

4 kommentarer:

 1. Ibland blir man häpen över hur mycket som inte står i instruktionsböcker!
  DesignaKnit är förnärvarande mitt främsta hatobjekt på detta område.

  Tur att du har en 970 att sticka lite på också. Jag blir mer och mer förtjust i den maskinen ju mer jag arbetar med den.

  Sänder massor med hejarop och lyckönskningar till att du fixar Passap-problemen.

  SvaraRadera
 2. Hihi, så olika det kan va. Dak är en piece of cake jämfört med Passapen tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Har du kollat med Ingrid. Hon har två stycken elektroniska Passap-maskiner som hon använder och hon servar dem själv. Hennes hemsida hittar du här:
  http://www.ibstrik.se/

  SvaraRadera
 4. Ja, jag har mejlat Ingrid och hennes råd var att gå med i några yahoo grupper som har en del info. Jag har varit med i en några månader och har gått med i en till.

  SvaraRadera