lördag 24 januari 2015

Sätergläntan

Första etappen avklarad och det är med blandade känslor. Jag kan säga att det var tillbaka på ruta 1 och då menar jag verkligen ruta 1. Jag fick totalt stillestånd i hjärnan. 

Uppgiften gick ut på att rita ett eget mönster som vi ska sticka metervara av och sy en t- shirt.
Mina tankar var hela tiden att detta gör jag ju i DK 8 mycket lättare och fortare MEN icke, spola tillbaka och rita på rutat papper och blyertspenna. Jag började och skissa i rutorna på mitt papper MEN spola tillbaka igen, det var linjer jag skulle rita och sen fylla i fyrkanterna. Jag kan säga att det blev fullständigt kaos i min lilla hjärna, jag som ritar i hjärnan först och vet hur det SKA bli när det är klart skulle sitta och improvisera några linjer......

Kom inte igång förrän sista dagen med vad jag ville göra men absolut en erfarenhet rikare.

Va det blir för "tyg" det vette busen men jag ska absolut försöka

Har hittat 9 nya vänner med lika intresse och bott i en underbar miljö och fått frukost lunch middag och däremellan fika serverad.

Tror inte man kan ha det så mycket bättre
2 kommentarer:

  1. Jag tycker det låter underbart, men det där att rita/forma ett plagg, hmpf. Visst, jättebra att kunna när någon vill beställa, men jag jobbar ju bara med det jag VILL göra och producera. Skillnad när man ska ha det mer yrkesinriktat tror jag. Beundrar er som klarar alla siffror, där protesterar min hjärna. Lycka till vännen och, bra tjejer ska ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Låter intressant, undra om jag kommer dit... Får spara o spara... Lägga upp en plan mot Sätergläntan. Tror att jag skulle ha nytta av det :)

    SvaraRadera