fredag 17 oktober 2014

Fredag

Fredag och ledig till fredag och jag lovar Er att stickmaskinen kommer att glöda, snart dags för julmarknad på Skutboudden den 22-23 november.


1 kommentar:

  1. Hej Carina! Oj va du är duktig. Av en tillfällighet hamnade jag på din blogg och är så imponerad. Supersnyggt. Vi är, typ, kolleger :) Jag har stickat på maskin i ca 20 år med några avbrott under tiden. Nu är jag pensionerad och stickar mer "på kul" och vill inte stressa med beställningar. Sitter nu här med ett stort lager Rauma 2-trådigt finullgarn, på koner, för maskinstickning. Många olika färger. Tror du att du eller någon du känner till som stickar på mellan/finstickmaskin skulle vara intresserad av att köpa av mig det här lagret till ett fantastiskt pris ! Det är 100 % ull och går alldeles utmärkt att tova. Vill du se lite mer vem jag är så titta gärna in på min FB sida eller webbshop. Sök/Googla på Margaret Lundvang... så hittar du mig.
    Kramar på dig och känn dig inte alls tvungen att svara på detta för jag letar vidare. Lycka till med ditt stickeri.//Margaret

    SvaraRadera