söndag 5 december 2010

Ny kompis

Jag har köpt en ny kompis, inget ont om grovmaskinen i plast kx-350 men tacka vet jag kh 230. En grovstickare med stålbädd ingen kortläsare, en grovis i all enkelhet.
Går lätt som bara den!!
Nu ska jag sticka upp alla växtfärgade grova garner jag har + alla ullgarner jag har på härvor, dom får bli handledsvärmare.

Meningen var att sälja den men en stickmaskin mer eller mindre spelar väl ingen roll???

Säg NEJ så är Ni snälla!!

6 kommentarer:

 1. En stickmaskin mer eller mindre spelar verkligen ingen roll! Klart du ska din gamla kompis kvar. Det är dessutom en mellanstickare och någon annan sådan har du väl inte. Se där nu fick du argument också. :-)
  Hälsar Nina (med många maskiner under sängarna)

  SvaraRadera
 2. Är det en mellanstick?? Ok!! Det har jag ju ingen förut, klart jag måste ha en sån!!

  SvaraRadera
 3. Fniss, jaa, oss maskinister emellan. Själv skulle jag behöva en grovis, men man kommer långt med standard och mellis:))

  SvaraRadera
 4. Klart att du behöver alla maskiner. Men passa dig för att förvara dom för tätt intill varandra, då kan dom förökar dom sig.....det säger Nina i allafall...

  SvaraRadera
 5. Jag börjar också längta efter en grovis. Har slängt långa blickar efter alla som dyker upp på Blocket.... Än så länge har jag lyckats hålla mig! Jag har inte plats att ha en till maskin uppställd egentligen men.....

  SvaraRadera
 6. För att reda upp begreppen lite. Jag var visst lite otydlig. Det är KX-350 som är en mellanstickare. KH230 är en grovis.

  SvaraRadera